اهمیت و ضرورت پژوهش
همهی جوامع خواستار ارتقای کیفیت زندگی، سعادت و سلامت روان شناختی اعضای خود هستند. برای رسیدن به این خواسته باید تا جایی که ممکن است عوامل تأثیر گذار بر سلامت، بهداشت روان و رضایت از زندگی را شناخت. چرا که به گفتهی داودی، مزارعی کاسکانی و مهرابیزاده هنرمند (۱۳۹۲) یکی از شاخصهای مهم بهداشت روان، میزان رضایت از زندگی است.
از سوی دیگر، نوجوانی دورهی انتقالی است که طی آن تغییرات کیفی بسیاری در ابعاد روانی و اجتماعی فرد رخ میدهد. از این رو مطالعهی رضایت از زندگی دانش آموزان مقطع راهنمایی که در دورهی نوجوانی قرار دارند، از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین، با توجه به نقش ویژهی والدین در زندگی نوجوان، یکی از عوامل تأثیرگزار در رضایت از زندگی او، والدین و نحوهی ارتباط آنها با نوجوان است؛ و تعارض والد – فرزند میتواند بسیاری از جنبههای زندگی نوجوان را تحت تأثیر قرار دهد.
از طرفی، بسیاری از مسائل و گرفتاریهای نوجوانان، ثمرهی خودپندارهی آنان است. خودپنداره در رفتار و شخصیت نوجوانان تأثیر زیادی میگذارد. همچنین خودپنداره میتواند یکی از عوامل تأثیر گذار بر رضایت از زندگی باشد. از این رو خودپندارهی تحصیلی نیز یکی از مسائل مهم در حوزهی یادگیری آموزشگاهی محسوب میشود و تلویحات تحقیقی فراوانی را به خود معطوف داشته است (حسنزاده، حسینی و مرادی، ۱۳۸۴).
متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود
برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

نظرات شما عزیزان: