تعریفهای نظری و عملیاتی واژهها و اصطلاحات
تعریفهای نظری
تعارض والد – فرزند: عبارت است از چالشهای ارتباطی و تعارضی که در حین رشد و تغییر اعضای خانواده بین والدین و فرزندان ایجاد میشود (ازمت و بی اوقلو[۱]، ۲۰۰۹).
خود پندارهی تحصیلی: خودپندارهی تحصیلی ، فرایند شکلگیری ارزشیابی از خودپندارهی متأثر از تجارب آموزشی دانش آموزان و تفسیر محیط آموزشی است (جی و دیگران[۲]، ۲۰۱۰؛ به نقل از غفاری و ارفع بلوچی، ۱۳۹۰).
رضایت از زندگی: یک فرایند داوری است که افراد کیفیت زندگی خود را بر اساس ملاکهای منتخب خود ارزیابی میکنند (شیخی، هومن، احمدی و سپاهمنصور، ۱۳۹۰).
تعریفهای عملیاتی
تعارض والد – فرزند: منظور از تعارض والد – فرزند در این پژوهش نمره ای است که هر یک از دانش آموزان در پرسشنامهی تعارض باوالدین (CP)، (فرم مربوط به خودم و مادرم) که توسط اشتراس در سال ۱۹۸۳ ساخته شده؛ به دست میآوردند.
خود پندارهی تحصیلی: منظور از خود پنداره تحصیلی در این پژوهش نمره ای است که هر یک از دانش آموزان در پرسشنامهی خودپندارهی مربوط به مدرسه (ساخته شده توسط یی سن چن در سال ۲۰۰۴) به دست میآوردند.
رضایت از زندگی: منظور از رضایت از زندگی در این پژوهش نمره ای است که هر یک از دانش آموزان در مقیاس رضایت از زندگی (SWLS) که توسط داینر، امونز، لارسن و گریفین در سال ۱۹۸۵ ساخته شده است؛ به دست میآوردند.
[۱].Ozmete. E & Bayoglu. A
[۲].Guay
متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود
برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

نظرات شما عزیزان: