نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







RSS

مجله علمی خبری
دانش خود را بیفزا

دو شنبه 11 مرداد 1395

پایان نامه ثبات شخصیتی قراردادی دانش آموزان از زمان ورود به دبیرستان تا پایان تحصیلات دبیرستان

فهرست رغبت ها از دیدگاه سوپر۱

سوپر(۱۹۴۹) به چهار نوع رغبت در زمینه راهنمایی و حرفه ای اشاره می کند که عبارتند از:

الف- رغبت بیان شده:این رغبت به وسیله فرد به طور شفاهی بیان می شود.برای شناخت این نوع رغبت از فرد خواسته می شود،مشاغلی را که درست دارد نام ببرد.مشاور با شنیدن نوع مشاغلی که فرد نام می برد ،رغبت های او را می شناسد.این نوع رغبت ها خصوصا در کودکان و نوجوانان تغییر زیادی می کند و برای شناخت فرد روش مطمئن و دقیقی  به حساب نمی آید. با افزایش سن به تدریج رغبت های بیان شده ثبات و واقعیت بیشتری پیدا می کنند و از درجه اعتبار بالاتری برخوردار می شوند.

۱-super

ب- رغبت نمایان شده: رغبت نمایان شده رغبتی است که به صورت عمل یا مغناطیسی ظاهر می شود. در این مورد فرد اکثر وقت خود را به انجام دادن رغبت نمایان شده نظیر بازی والیبال حل مسائل ریاضی مطالعه کتاب های ادبی یا کار با دستگاه های برقی می گذراند.

ج-رغبت آزمون شده:این رغبت را می توان با بهره گیری از پرسشنامه های متعدد شناخت و راهنمایی و مشاوره از آن برای کمک به مراجع استفاده کرد.

د-رغبت فهرست شده:که می توان آن را از طریق پاسخ گویی فرد به جدولی از مشاغل یا تهیه فهرستی از مشاغل گوناگون به وسیله او مشخص کرد.در این مورد،از فرد خواسته می شود تا نام چند شغل را که دوست دارد به ترتیب اولویت روی کاغذ بنویسد(شفیع آبادی،۱۳۸۵).

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 11:28

دو شنبه 11 مرداد 1395

پایان نامه بررسی ثبات شخصیتی متهورانه دانش آموزان از زمان ورود به دبیرستان تا پایان تحصیلات دبیرستان

فصل دوم

ادبیات تحقیق

تعریف و بررسی مفهوم رغبت

در فرهنگ معین رغبت از لحاظ لغوی به معنی میل داشتن و آرزو است یعنی زمانی که می گوییم فرد به کاری رغبت دارد یعنی از انجام آن لذت می برد و احساس خوشی و شادی به او دست می دهد.به عبارتی می توان گفت رغبت بیشتر تابع احساسات است.علایق(رغبت ها) فرایندهای ذهنی هستند که تولیدکننده احساسات مثبت یا منفی بوده اند و وبرانگیزنده یک میل برای ادامه دادن یا ندادن افکار یا رفتار مشابه می باشند به طور مثال علایق شغلی ممکن است به صورت زیر تعریف شود:موضوعی از نگرش که مربوط به ارزیابی باورها درباره فعالیت های شغلی است(نقل از حجتی و صادقی،۱۳۸۶).یکی از عوامل موثر در موفقیت در هر شغلی داشتن رغبت است و رغبت ها مهمترین عامل در انتخاب شغل به حساب می آیند البته با افزایش سن و تکامل انسان معمولا رغبت ها فرم واقعی تری به خود می گیرند و انتخاب فرد بیشتر به واقعیت نزدیک می شود ،همچنین لازمه تمام انتخاب های مناسب شغل وجود ترجیح شغلی است و در واقع انسان اول شغلی را ترجیح می دهد و سپس آن را انتخاب می کند(شفیع آبادی،۱۳۸۴).

 

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 11:23

دو شنبه 11 مرداد 1395

پایان نامه پایستگی شخصیتی واقع گرا دانش آموزان از زمان ورود به دبیرستان تا پایان تحصیلات دبیرستان

انواع پرسشنامه های رغبت سنج:

با توجه به اینکه در حال حاضر تعداد بیشماری از رغبت سنج ها وجود دارد و مورد استفاده افراد مختلف در سراسر جهان می باشد و آشنایی مختصر و کلی با آنها خالی از لطف نیست ،تعدادی از رغبت سنج های پرکاربرد معرفی می شوند:

الف- آزمون علایق شغلی استرانگSVIB) )1

ب- زمینه یاب علایق شغلی کودر

ج- پرسشنامه رغبت سنج تحصیلی- شغلی هالند

(SCII) د- رغبت سنج استرانگ- کمپبل

با توجه به اینکه هر روزه یک تست جدید به تست های روان شناختی افروده می شود و روز به روز تعداد این ابرازها  روبه فزونی می رود به دست دادن لیستی کامل از تمام رغبت سنج های موجود نیز امکان پذیر نمی باشد فلذا در این مجال کوتاه سعی گردید

در حد توان و به طور مختصر و مفید شمایی کلی از بعضی از بعضی از پرکاربردترین این ابزارها معرفی شود.و به هیچوجه ادعا نمی شود که تست های رغبت سنج به آنچه در اینجا ارائه شد،محدود می شود.

مفهوم شناسی شخصیت 

۱-Strang vocational interest Blank

 

واژه شخصیت در زبان معانی و کاربرد گوناگونی دارد.این اصطلاح فراوان درباره خصایص معینی که برخی افراد داشته و دیگران تحت نفوذ با تاثیر آن خصایص قرار می گیرند بکار میرود مثلا گاه کلمه شخصیت،درجه کارایی و جاذبه اجتماعی گاه وجود مهارت های اجتماعی در شخص و گاه بارزترین ویژگی معنا می شود(اتکینسون،اتکینسون و هیلگارد،۱۹۸۲).

اما در این مورد مقصود از شخصیت ناقص و سطحی است در روانشناسی اصطلاح شخصیت معنای وسیع تری دارد و به مجموعه ی کلی خصایص روانی و بدنی که شخص را از دیگران متمایز می سازد اشاره می کند این اصطلاح شخصیت معنای وسیع تری دارد و به مجموعه ی کلی خصایص روانی و بدنی که شخص را از دیگران متمایز می سازد اشاره می کند این اصطلاح همه ی گرایش های رفتاری کیفیتهای ذهنی و تمایلات عاطفی و هیجانی فرد را بر می گیرد(ریس ۱ ۱۹۸۲ به نقل از زرگر شیرازی ۱۳۷۱).

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 11:19

یک شنبه 10 مرداد 1395

دانلود پایان نامه بررسی تفاوت رضایت شغلی افراد شاغل بر حسب جنسیت و تحصیلات

الف: مبانی نظری

۲-۲- هوش هیجانی

میان روانشناسان بر روی تعریف هوش اتفاق نظر وجود ندارد و هر کدام از آن‌ها هوش را از دیدگاه خاصی تعریف می‌کنند. به طور مثال روانشناسی که جنبه کاربردی و کارکردی هوش توجه دارد از آن تعریف کاربردی می‌کند. بعضی از روان‌شناسان که روانشناسی را شاخه‌ای از بیولوژی می‌دانند، هوش را قدرت سازگاری و ادامه حیات می‌خوانند. (شریفی درآمدی، ۱۳۸۶: ۱۸).

هوش رفتار حل مساله سازگارانه‌ای است که در راستای تسهیل اهداف کاربردی و رشد سازگارانه جهت‌گیری شده است. رفتار سازگارانه، شباهت اهداف متعددی را که باعث تعارض درونی می‌شوند، کاهش می‌دهد. این مفهوم هوش، مبتنی بر­گزاره‌ای است که فرایند حرکت به سوی اهداف، انجام راهبردهایی برای غلبه بر موانع و حل مساله را ضروری می‌سازد. (ناسل، ۲۰۰۴ به نقل از ایمونز[۱]، ۱۹۹۹، استرنبرگ[۲]، ۱۹۹۷). استرنبرگ (a1997) هوش را به عنوان توانایی‌های ذهنی ضروری، برای تطبیق با هر نوع انتخاب و شکل‌گیری بافت محیطی تعریف می‌کند. استرنبرگ (b1997) مدلی ارائه می‌کند که به هوش آکادمیک (که به وسیله‌ی آزمایشات رایج اندازه‌گیری می‌شود) و هوش عملی (که از طریق انباشت دانش ضمنی برای حل مشکلات عملی هر روزه رشد می‌یابد)، و هوش خلاقانه که شامل توانایی‌های ترکیبی برای دیدن مشکلات در روش‌های کوتاه و جدید برای گریز از مرزهای تفکر سنتی اشاره و تاکید می‌کند.

یک مدل گسترده و غنی برای هوش چندگانه که ورای« توانایی‌های ذهنی» را در بر بگیرد (توسط استرنبرگ تعریف شد)، اکنون به وسیله گاردنر پیشنهاد می‌شود. (۱۹۸۳، ۱۹۹۹). گاردنر هوش را یک سری توانایی تعریف می‌کند که برای حل مشکلات به کار می‌روند و محصولاتی را تولید می‌کند که برای جامعه و زمینه‌های فرهنگی دارای ارزش است. گاردنر[۳] (۱۹۸۳) هفت نوع هوش زبانی، موسیقیایی، منطقی، ریاضی، فضایی، حرکات بدنی و هوش شخصی را تعریف می‌کند. در حالی که استرنبرگ روی توانایی‌های ذهنی تاکید می‌کرد، مدل گاردنر اجازه گسترش یک گروه از توانایی‌ها مثل توانایی‌های موسیقیایی یا حرکات بدنی که احتمالاً برای عملکردشان به مناطق خاصی از مغز تکیه دارند، اما معمولا مانند توانایی‌های ذهنی نیستند، را می‌دهد. (آمرام،۲۰۰۹).

۱-Emmons

۲-Sterenberg

۳-Gardner

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 21:9

یک شنبه 10 مرداد 1395

پایان نامه ارشد تعیین تفاوت سلامت روان افراد بر حسب جنسیت و تحصیلات

۲-۲-۱- هوش و هیجان

برای شروع به بررسی تفاوت «هيجان« و «هوش» که به کمک هم، سازه هوش هیجانی را می سازند، پرداخته می شود.

هیجان در لغت عبارت است از « احساس قوی مثل عشق، ترس یا خشم». درفرهنگ­های لغت تعاریف گوناگون و متناقضی از هیجانات وجود دارد. یکی از تعاریفی که در اینجا به کار می آید، هیجان را نوعی حالت احساسی می داند که خود­آگاه و ارادی است و طی آن حالتهایی چون شادي، غم و غصه، ترس، تنفر و… تجربه می شوند و با حالت هایی چون شناخت یا انگیزش و اراده تفاوت دارند.

هوش عبارتست از« توانایی یادگیری، فهم و تفکر درباره امور مختلف به روش منطقی و توانایی انجام کارها به روش مطلوب»

به عبارت ديگر مجموعه­ای از توانایی های شناختی که به ما اجازه مي­دهند تا نسبت به جهان اطرافمان آگاهی پیدا کنیم، یاد بگیریم و مسائل را حل کنیم.( باقر.زاده، عیوضی، ۱۳۸۷).

۲-۲-۲- تعریف و مفهوم هوش هیجانی

هوش هيجاني، جديدترين تحول در زمينه فهم رابطه ميان تعقل و هيجان است و از آن به عنوان ماشه چكان يك انقلاب بزرگ در زمينه ارتقاي بهداشت رواني ياد مي شود. در واقع، مفهوم هوش هيجاني، يك حيطه چند عاملي از مجموعه مهارت­ها و صلاحيت هاي اجتماعي است كه بر توانايي­هاي فرد براي تشخيص درك و مديريت هيجان، حل مسأله و سازگاري تأثير مي­گذارد و به طرز مؤثري فرد را با نيازها، فشارها و چالش­هاي زندگي سازگار مي كند. ريشه­هاي تاريخي اين مفهوم را مي توان در قرن ۱۹ جستجو كرد. داروين در سال ۱۸۷۲ ميلادي، اولين اثر معروف خود را در اين زمينه منتشر نمود. او اثبات كرد كه ابراز عواطف در رفتارهاي سازگارانه افراد، نقشي اساسي ايفا مي كند. اين يافته به عنوان يك اصل مهم هوش هيجاني تا امروز مورد قبول صاحب­نظران بوده است.( صفوي، موسوي لطفي، لطفي، ۱۳۸۸).

صاحب­نظران در طی تاریخ تکوین مفهوم هوش هیجانی، تعاریف مختلفی از آن ارائه نموده‌اند. مایر و سالووی هوش هیجانی را از توانایی ارزیابی، بیان هیجانات خود و دیگران و استفاده کارآمد از آن می‌دانند. (خائف الهی و دوستار، ۱۳۸۲).

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 21:6

یک شنبه 10 مرداد 1395

پایان نامه بررسی رابطه سبکهای حل مسئله و هوش هیجانی شاگردان با سبکهای حل مسئله و هوش هیجانی اولیائشا

ضرورت و اهمیت پژوهش:

با توجه به مجموعه شرایط دشواری که در زندگی وجود دارد ، لزوم ایجاد شایستگی های لازم برای مقابله موثر و کارآمد با مسائل و مشکلات حال و آینده ضروری به نظر می رسد. بر همین اساس سیف (۱۳۷۰) اظهار می دارد ” تنها از راه ایجاد توانایی حل مسئله است که می توان افراد را برای مقابله با شرایط متغیر زندگی و موقعیت های جدیدی که مرتبا” با آن روبرو می شوند آماده کرد .” وی در ارتباط با افزایش این توانایی می افزاید:

“توانایی حل مسئله را در دانش آموزان می توان از طریق شیوه های درست برخورد با مسئله افزایش داد.”

در این جا به توضیح روش حل مسئله دروزیلا و گلد فرید به نقل از گلد فرید و دیویسون ترجمه احمد علوی آبادی (۱۳۷۱) به لحاظ توافق عمومی بر سر عملیاتی که در حل مسئله پیشنهاد داده اند پرداخته می شود:

“روش حل مسئله به صورت فرایندی رفتاری تعریف شده است که در صورت شناختی یا آشکار انواع پاسخ های بالقوه موثر را به موقعیت های مشکل آفرین ارائه می کند و احتمال انتخاب موثرترین پاسخ را از میان این راه حل های مختلف افزایش می دهد . و از بسیاری جهات آموزش شیوه حل مسئله را کمک به فرد برای ایجاد یک آمایه یادگیری تلقی کرد (هارلو۱۹۴۹[۱])و به  این ترتیب احتمال مقابله موثر فرد با طیف گسترده ای از موقعیت ها را افزایش داد. در این عرصه می توان آموزش شیوه حل مسئله را شکلی از آموزش کنترل خود یا استقلال دانست . تفاوت اساسی این دو در این است که در شیوه حل مسئله جنبه های اساسی تکنیک (یعنی شیوه های حل مسئله) بدون آگاهی قبلی از موثر ترین پاسخ انجام می پذیرد. در صورتیکه در روش معمولی کنترل خود آن پاسخی که باید کنترل شود قبلا” انتخاب شده است.”(گلد فرید و مرباوم۱۹۷۳)

هدف اصلی شیوه حل مسئله تعیین موثر ترین بدیل است . که می توان به دنبال آن از سایر عملیات کنترل شخصی سود جست تا مراجع به عمل کردن در مسیری که  برگزیده شده است برانگیخته شود و به آن ادامه دهد. بنابر این حل مسئله به مرحله حیاتی اولیه ای در فرایند کلی تر کنترل خود بدل می شود که اغلب با عبارت هایی از قبیل استقلال و شایستگی و اتکای به نفس توصیف می شود.

[۱] -Harlow

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 21:3

یک شنبه 10 مرداد 1395

پایان نامه رابطه سبکهای حل مسئله شاگردان با سبکهای حل مسئله اولیائشان

هدفهای تحقیق:

هدف کلی از این تحقیق عبارتست از :

بررسی رابطه سبکهای حل مسئله و هوش هیجانی شاگردان با سبکهای حل مسئله و هوش هیجانی اولیائشان.

اهداف جزئی در این تحقیق عبارتست از:

  • بررسی رابطه سبکهای حل مسئله شاگردان با سبکهای حل مسئله اولیائشان.
  • بررسی رابطه هوش هیجانی شاگردان با هوش هیجانی اولیائشان
  • بررسی تفاوت میان سبکهای حل مسئله دختران و پسران.
  • بررسی تفاوت میان هوش هیجانی دختران و پسران

فرضیه های و سئوالات  تحقیق :

فرضیه کلی:

بین سبکهای حل مسئله و هوش هیجانی شاگردان با سبکهای حل مسئله و هوش هیجانی اولیائشان رابطه وجود دارد.

فرضیه های جزئی :

  • بین سبکهای حل مسئله شاگردان وسبکهای حل مسئله اولیائشان رابطه وجود دارد.
  • بین هوش هیجانی شاگردان و هوش هیجانی اولیائشان رابطه وجود دارد.

سئوالات تحقیق به قرار زیر است:

  • آیا بین سبکهای حل مسئله دختران و پسران تفاوت وجود دارد؟
  • آیا بین هوش هیجانی دختران و پسران تفاوت وجود دارد؟

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 21:0

یک شنبه 10 مرداد 1395

پایان نامه ارتباط هوش هیجانی شاگردان با هوش هیجانی اولیائشان

تعاریف مفاهیم و اصطلاحات:

تعاریف نظری:

حل مسئله:

شیوه حل مسئله راهبردی مفیدو موثری  است برای رویارویی با مشکلات موقعیتی که به صورت فرایندی رفتاری تعریف شده است و به شکل واضح یا شناختی انواع پاسخهای بالقوه موثر به موقعیت مشکل آفرین را نشان می دهد واحتمال انتخاب موثرترین و بهترین  پاسخ را از میان راه حلهای مختلف افزایش دهد.(دروزیلا و گلد فرید ۱۹۷۱ /سیف ۱۳۷۴)

هوش هیجانی :

هوش هیجانی عبارتست از توانایی پردازش اطلاعات هیجانی که شامل درک، فهم و مدیریت هیجانی بوده و با بیان دیگر ظرفیت و توانایی خلق  ، نتایج مثبت در روابط خود و دیگران می باشد.(مایر ۱۹۹۷به نقل از اکبر زاده ۱۳۸۳)

 

اولیاء :

عبارتست از افرادی که اغلب به صورت زوج یعنی زن و مردی می باشند که مسئولیت نگهداری و پرورش و تربیت کودک ویا کودکانی را بر عهده دارند.

شاگردان:

دانش آموزانی که در حال تحصیل در سال ۹۰-۹۱ می باشند.

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 20:57

یک شنبه 10 مرداد 1395

پایان نامه تفاوت میان سبکهای حل مسئله دختران و پسران

تعاریف عملی :

حل مسئله:

حل مسئله شامل نمراتی است که فرد در مقیاس تست هپنر و کراسکوف [۱]کسب می کند.

هوش هیجانی :

هوش هیجانی شامل نمراتی است که فرد درمقیاس تست تراویس.برادبری[۲] وجین . گریوز[۳] کسب می کند.

اولیاء:

پدر ومادرانی که سرپرستی شاگردان پایه اول راهنمایی را دارند و پرسشنامه های حل مسله و هوش هیجانی را در این تحقیق جواب داده اند.

شاگردان:

منظور دانش آموزان دختر و پسری هستند که در دوره اول راهنمایی در سال تحصیلی ۹۰-۹۱ مشغول تحصیل میباشند و پرسشنامه های حل مسئله و هوش هیجانی را در این تحقیق جواب داده اند.

[۱] -Heppner& Krauskopf

[۲] -Bradberry

[۳] -Greaves

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 20:54

یک شنبه 10 مرداد 1395

پایان نامه تعيين اثر بخشي كلاسهاي آموزش خانواده به شيوه شناختي رفتاري بر رضايتمندي زناشويي

۲-۲-۱- نظريه‌هاي خانواده درماني

۲-۲-۱-۱- نظرية عاطفي ـ عقلاني

در مشاوره با زوجين، مشاوران با ناراحتيهاي يك زوج و اثرات آن بر زوج ديگر مواجه هستند. به همين جهت، ناراحتي زن و شوهر اغلب به مراتب بزرگتر از حاصل جمع ناراحتيهاي آن دو نفر است. بنابراين مشاوره عاطفي ـ عقلاني از يك ديدگاه تعاملي مبتني بر سيستم محوري تبعيت مي‌كند.

نظرية سيستمي بر اين باور است كه مشكلات فردي، حداقل بخشي از آن، در زمينة خانوادگي بروز مي‌كند. درمان عاطفي ـ عقلاني نيز معتقد است كه عواطف، رفتارها و باورهاي شريك زندگي، يك رويداد فعال و موثر در مشكلات همسر است. در نتيجه هرگاه بخواهيد ناراحتيهاي رفتاري و عاطفي خود را كاهش دهيد، مي‌بايست نخست خود را تغيير دهيد و سپس محيط نظام خانوادگي خود را از نو بازسازي كنيد ( فيني[۱] ، ۱۹۹۴ ) .

نظريه عاطفي ـ عقلاني را مي‌توان در قالب الگوي ABC تعريف كرد. بدين معني كه رويدادهاي فعال‌كننده در زندگي افراد بويژه شكست و طردشدگي مانع رسيدن آنان به اهداف و آرزوهايشان است (A). مشكلات عاطفي و رفتاري مانند اضطراب، اجتناب از شكست نتايج حاصل از وضعيت ايجاد شدة قبلي هستند (C). در حاليكه مردم باور دارند كه حوادث ناراحت‌كننده (A) موجبات ناراحتيهاي خاصي را فراهم مي‌سازد (C). ليكن براساس اين نظريه نتايج و پيامدهاي حاصل چيزي جز كاركرد باورهاي انسان دربارة حوادث نيست (B).

A حوادث فعال‌كننده مانند شكست، ناكامي، طردشدگي و …

B نظام باورهاي فرد در رابطه با A

C پيامدهاي رفتاري و عاطفي (نشانه‌هاي ناراحتي فرد)

در زندگي زناشويي ABC را مي‌توان به دو گونه باورهاي منطقي و غيرمنطقي و پيامدهاي ناشي از هر يك از آنها تعبير كرد.

A1 رويداد فعال‌كننده مانند «عدم تمكين زن»

B1 باور منطقي مانند « اي كاش او از من تمكين كند و زندگي را بر هر دويمان تلخ نكند تا خوشبختر از قبل با يكديگر زندگي كنيم.»

C1 پيامدهاي مناسب و مطلوب مانند «شوهر ناراحتي است ليكن عصباني و يا مأيوس نيست بلكه سعي در ايجاد يك رابطة بهتر با همسرش دارد.»

A2 رويداد فعال‌كننده (عدم تمكين زن)

B2 باورهاي غيرمنطقي مانند «او بايد از من تمكين كند نمي‌توانم او را تحمل كنم او يك همسر نافرمان و شخصي بي‌ارزش است.»

C2 پيامدهاي نامناسب و نامطلوب، «احساس عصبانيت و نوميدي در شوهر و قهر و قطع رابطه براي مدتي طولاني.»

[۱] – Feeney

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه روانشناسی

لینک متن کامل پایان نامه فوق با فرمت ورد






نوشته شده توسط محمد در ساعت 20:51

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر :


رقص نور لیزری
هدیه ولنتاین
کادو تولد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود پایان نامه رشته روانشناسی و آدرس sychology.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ | تم دیزاینر

.::